PrimeR mukana luomassa yrittäjäbuumia Itä-Uudellemaalle

PrimeR mukana buustaamassa Itä-Uudenmaan yrittäjyyttä! Itä-Uudellamaalla järjestetään alkuvuonna lokakuussa huipentuva Uplift-yrityskilpailu, jonka tavoitteena on kannustaa yrittäjyyttä sekä nostaa esiin hienoja yrittäjätarinoita ja yrityksiä alueelta. Yrityskilpailussa on kaksi sarjaa: toinen jo olemassa oleville yrityksille ja toinen hyvän liikeidean varassa yrittäjiksi aikoville. Mukaan ilmoittautuneet kutsutaan sparraustilaisuuteen.

Finaalitapahtumassa lokakuussa palkitaan kilpailun voittajat. Myös Porvoon kaupunki palkitsee ansioituneita yrittäjiä. Tapahtumassa on päivällä opiskelijoille suunnattuja yrittäjyystyöpajoja. Illan palkintojenjaossa on luvassa myös huippupuhujia, kuten pelialan legenda Peter Westerbacka.

Kummankin sarjan voittajat saavat 2 500 euron rahapalkinnon sekä Cospacen työpisteen ja laajan paketin palveluita vuodeksi käyttöönsä. Kilpailun kuluessa julkaistaan 30 erilaista paikallista yritystarinaa.
Työpisteeseen kuuluu ilmainen wifi, siivous, kahvi/tee, taukotilat ja tulostus. Lisäpalveluihin kuuluvat strategia- ja myyntisparraus, markkinointituki, juridiset palvelut ja ilmaiset työhuoneet. Palkinnon kokonaisarvo on noin 20 000 euroa.

Uplift muita yhteistyökumppaneita ovat Porvoon kaupunki, Uusimaa, Point College, Haaga-Helia ja Itä-Uudenmaan osuuspankki. Pääjärjestäjänä toimii CoSpace.

Tsekkaa lisää ja hae mukaan www.cospace.fi/uplift

Lue lisää Uusimaasta

PrimeR Oy
Rihkamatori 2
06100 Porvoo